אין המבורגר? תאכלו פישבורגר!

    חיה ספיר No Comments on אין המבורגר? תאכלו פישבורגר!

    אם חסר לכם המבורגר בתשעת הימים, עדיין יש לכם אפשרות ליהנות ממאכל לא פחות טעים, וממש דומה – פישבורגר! ב"אושן גורמה" דאגו לכם גם למתכון קליל, לכם נשאר רק להכין. בתיאבון!

    צילום: שושי סירקיס
    20:23
    02.05.24
    פנחס בן זיו No Comments on שרים וח"כים תוקפים את המינויים בצה"ל: "אין מנדט"

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    פיש בורגר (8-10 יחידות) | דרגת הכנה – קלה

    1 רול וויט פיש 'אושן גורמה'

    ½ צרור פטרוזליה קצוצה

    1 בצל 

    2 שיני שום 

    5 כפות פירורי לחם

    כפית חרדל דיזון 

    ¾ כפית מלח 

    פלפל שחור גרוס

    כפית כמון

    שמן זית לטיגון

    להגשה:

    לחמניות המבורגר כמספר הסועדים

    רוטב איולי/ פסטו/ מיונז/ חרדל/ רוטב ברביקיו

    חסה

    עגבניה

    בצל סגול

    מלפפון חמוץ

    צ'יפס בצד

    הוראות הכנה:

    מפשירים את הרול וויט פיש 'אושן גורמה' ללילה במקרר

    במעבד מזון טוחנים את הויט פיש, בצל, ושום למרקם קצוץ

    לשים יחד את כל המרכיבים כ 3-4  דקות

    טועמים ומתקנים תיבול

    יוצרים קציצות פחוסות ומהודקות (אפשר להיעזר ברינג)

    מחממים שמן במחבת פסים . 

    מברישים את הקציצות בשמן זית משתי הצדדים ומטגנים 2-3 דקות מכל צד עד שהם שחומים ומוכנים (ניתן להכין את זה גם בטוסטר פסים)

    להגשה:

    לסיום, מורחים על הלחמניות את הממרח האהוב עליכם ומניחים מעל חסה, עגבנייה, בצל סגול, מלפפון חמוץ ומעל את הפיש בורגר.

    המתכונים באדיבות 'אושן גורמה' | השפית רבקי דייטש (רובין)



    0 תגובות